Dit zijn de winnaars van de Duurzame Docent Verkiezing 2024

18.03.24
Amsterdam, 14 maart - “Om jongere generaties voor te bereiden op complexe uitdagingen hebben zij handvatten nodig van duurzame docenten. En die duurzame doeners zetten wij vanavond samen in het zonnetje.” Met deze woorden opende Eline Koopman van Leren voor Morgen de feestelijke uitreiking van de Duurzame Docent Verkiezing 2024.
Deel bericht

Aanvraag voor Innovatieprogramma Onderwijshuisvesting goedgekeurd

18.03.24
De commissie van het Nationaal Groeifonds heeft de nadere onderbouwing voor de aanvraag van het Innovatieprogramma Onderwijshuisvesting goedgekeurd. De aanvraag werd ingediend door het ministerie van OCW, PO-Raad, VO-raad en VNG op initiatief van schoolorganisaties en gemeenten. Voor het project wordt 483,7 miljoen euro toegekend, waarvan 359,5 miljoen euro voorwaardelijk.
Deel bericht

Mila woont met haar pasgeboren baby in een auto in Amsterdam Noord, urgentieverklaring afgewezen

18.03.24
Mila (27) is dakloos en woont al een aantal jaar in haar auto. Vorig jaar werd ze onverwacht zwanger en vroeg ze bij de gemeente urgentie aan om voorrang te krijgen voor een sociale huurwoning. Dat verzoek werd afgewezen en inmiddels leeft ze al twee maanden met haar pasgeboren baby in haar auto. Ze parkeert elke avond ergens in Noord: "Ik doe 's nachts geen oog dicht."
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)