OCW promoot zichzelf in online filmpje

08.05.24
Het ministerie van OCW heeft een promotiefilmpje over zichzelf gemaakt. Daarin vertelt het ministerie onder andere dat het elke dag werkt aan 'een slim, vaardig en creatief Nederland'.
Deel bericht

Ciske de Rat moet leraren naar Amsterdam lokken

08.05.24
De gemeente Amsterdam probeert met de slogan 'Word leraar in Amsterdam voor de Ciskes van nu' leraren over te halen om in de hoofdstad te komen werken.
Deel bericht

Onrust nadat man leerlingen lastigvalt, zo ga je daar als ouder mee om

08.05.24
Ouders zijn ongerust nu al twee keer een leerling van een basisschool De Werft in Breda is lastiggevallen op weg naar school. In beide gevallen werden de kinderen aangesproken door een man die op intimiderende toon vroeg of ze met hem mee naar huis gingen. Dat deden de kinderen niet.
Deel bericht

Didactief Special: het tij keren

08.05.24
Alle kinderen en jongeren verdienen het om het plezier in lezen te ontdekken. In deze special vind je inspirerende voorbeelden uit de praktijk.
Deel bericht

Ruim 4.000 leerkrachten en personeelsleden uit Antwerpse onderwijs staken tegen onderwijsrapport

08.05.24
4.377 leerkrachten en personeel uit het Antwerpse onderwijs hebben vandaag gestaakt. Samen met de 3 onderwijsvakbonden protesteren ze tegen de voorstellen in een rapport over een nieuw personeelsbeleid, dat minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) had besteld.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)